Takhle trápili záchranáři sanitky na mosteckém polygonu
Záchranáři na polygonu. Foto: ZZS LK
Most

Most – Záchranáři z Libereckého kraje v Mostě trénovali jízdu ve ztížených podmínkách. Posloužily jim k tomu speciálně upravené plochy na polygonu v areálu Autodromu Most.

V Libereckém kraji se se ztíženými klimatickými podmínkami záchranné složky potýkají opravdu často a řidičská zručnost je tedy pro tamní záchranáře velmi důležitá. Cvičení podle nich není určitě poslední.

Mostecký autodrom nabízí kurzy bezpečné jízdy i pro veřejnost celoročně. Jejich náplň se přizpůsobuje různým skupinám, například ženám, rodinným příslušníkům či pracovním kolektivům. Kurzy využívají plochy polygonu, které jsou největším a nejkomplexnějším zařízením svého druhu u nás. Svou dispozicí, instalovanými technologiemi a dalšími navazujícími aktivitami nabízejí na ploše 13 hektarů jedinečné podmínky pro výuku a výcvik řidičů ve všech oblastech problematiky řízení vozidel veškerých druhů a tonáží.

1311zzslk2

1311zzslk3

1311zzslk4

Foto: ZZS LK

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru