Most - Koncert, při kterém nemusíte být sešněrováni v nepohodlném společenském oblečení, se uskuteční již tento pátek 16. listopadu od 19 hodin v mosteckém centru Anahata jóga.

Uslyšíte krásný soulad a souznění ženského hlasu a nástroje kontrabasu v podání zpěvačky RidinyAhmedové a hudebníka Petra Tichého, které milují fanoušci i kritici. Jejich CD, jež nese stejný název jako tento hudební project, HLASkontraBAS, bylo nominováno na cenu Anděl roku 2016.

Přijďte si “vyčistit hlavu” v tom, v čem se cítíte pohodlně a vychutnejte si úžasný hudební projekt HLASkontraBAS neotřelým a originálním způsobem, v pohodlí a třeba i vleže. Vychutnejte si autorskou, akusticky, čistou, obnaženou hudbu, bez obvyklého vystlání dalšími doprovodnými nástroji.

“HLASkontraBAS je skutečně výjimečné album dvou výjimečných interpretů. Mistrovské dílo, na kterém se jen těžko dá najít nějaký nedostatek nebo slabé místo. Tichý prokázal, že Miroslav Vitouš a George Mráz mají dalšího následovníka, a Ahmedová je jednou z nejlepších vokalistek na naší scéně, která je nejen hlasově suverénní, ale má i silné nápady,” uvedl ve své recenzi Alex Švamberk, UNI.

Vstupenky jsou k dispozici zde nebo každý den před lekcemi jógy na recepci ANAHATA JÓGA CENTRA, Tř. Budovatelů 2957/108 (Business centrum, 6. patro), www.anahatajoga.cz

Hudební pozvánka

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru