Mladík dostal facku a přišel o telefon. Dvojici hrozí za loupež až desetiletý trest, jeden z nich už je ve vazbě
Ilustrační foto: Pixabay.com
Most

Most - Dva muži ve věku 22 a 20 let, oba z Mostu, čelí obvinění ze zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu výtržnictví. Ti měli v Mostě ve Velebudicích na ulici v podvečerní době oslovit mladíka, kterému měl mladší dát facku a požadoval po něm, aby ukázal obsah kapes.

Když poškozený sáhl do kapsy, tak starší z dvojice mu měl držet druhou ruku a mladší z obviněných mu sáhl do kapsy pro mobil. Poškozený z místa utekl, mladší obviněný ho chvíli pronásledoval.

"Poškozenému nebylo způsobeno zranění, odcizením mobilu mu byla způsobena škoda ve výši 2 000 korun. Mladší z dvojice byl na podnět policie vzat do vazby, starší je stíhán na svobodě. Oběma hrozí až desetiletý trest odnětí svobody. Policie mobil zajistila," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru