AKTUÁLNĚ: Ledovka u Pesvic. Auta po pankejtech nešla ani spočítat, píše řidič
Ilustrační foto
Most

Pesvice - K havárii několika vozidel došlo v pátek v ranních nehodách na silnici mezi Otvicemi a Pesvicemi, která spojuje Chomutovsko s Mosteckem. Na místě zasahují hasiči, kteří uklízejí vozovku. Silnice je uzavřená.

Důvod havárie? Ledovka v asi třísetmetrovém úseku, na které řidiči nezvládli řízení. Podle dopravního servisu Policie ČR je v příkopech několik vozidel, dvě z nich se střetla i mezi sebou. "Jednalo se o dopravní nehodu sedmi osobních aut na namrzlé vozovce. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Hasiči odpojili akumulátory havarovaných aut a zasypali sorbentem vyteklé provozní kapaliny," uvedl mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

Jak tam situace vypadala? Popisuje ji ve facebookové skupině Dopravní info Chomutov a okolí jeden z šoférů, který místem projížděl. "Silnice jeden led. Auta po pankejtech nešla ani spočítat."

Znovuotevření silnice se předpokládá před ranní devátou hodinou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru