Co se stalo v Trianglu? Vážným úrazem muže se začali zabývat policisté
ilustrační foto: e-deniky.cz
Most

Žatec - Případem nešťastné události, ke které došlo v pondělí v průmyslové zóně Triangle na Žatecku, se začali zabývat lounští policisté. Při pádu ze zhruba čtyřmetrové výšky se tam vážně zranil jeden muž.

Co přesně se mělo začátkem týdne odehrát na stavbě továrny Nexen, kde zasahoval vrtulník letecké záchranné služby, v tuto chvíli není jasné. Nové světlo by do celého případu mohlo vnést další policejní vyšetřování. "Skutek prověřujeme jako trestný čin těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme nyní sdělovat další informace," řekla naší redakci lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

Záchranářský vrtulník přistával v pondělí po poledni v průmyslové zóně Triangle. Při stavbě továrny Nexen došlo k vážnému úrazu muže po pádu ze čtyřmetrové výšky. Nešťastnou událost potvrdil i tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník. "Pacient s velmi vážným zrněním byl letecky transportován do ústecké Masarykovy nemocnice na traumacentrum," uvedl mluvčí krajských záchranářů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru