Muž na internetových portálech nabízel starožitné sklo. Ze zájemců však pouze vylákal peníze
Ilustrační foto: Pixabay.com
Most

Most - Několik lidí napálil jeden podnikavec na veřejných internetových portálech. Tam měl 55letý muž nabízet v šesti případech různé zboží. Většinou šlo o starožitné sklo, skleněné vázy známých značek, broušené vázy.

Od zájemců z různých kout republiky i z ciziny vylákal finanční prostředky, které mu zákazníci posílali na účet. Po získání peněz s nimi však přestal komunikovat, nereagoval ani na výzvy poškozených a vylákané finanční prostředky nikomu nevrátil.

"Celkem poškozeným způsobil škodu ve výši 46 tisíc korun. Policie v Mostě muže obvinila z přečinu podvodu. Muž je v současné době ve vězení, kde si odpykává výkon trestu," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru