Na chodbě vyhazovali pojistky a vykradli seniora, když je nahazoval
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody ve spolupachatelství dvěma mužům ve věku 24 a 30 let z Mostu.

Dvojice koncem minulého týdne v Mostě připravila staršího muže o věci z domácnosti. "Muži měli dle policie ráno v domě opakovaně vyhodit na chodbě jistič bytu poškozeného muže, který chodil jistič nahazovat do rozvodné skříně. Poté v jednom případě jeden z dvojice využil situace, kdy si důchodce nezavřel u bytu dveře. Vstoupil do bytu a měl z něj odcizit televizor, mobilní telefon a peněženku s doklady a finanční hotovostí," popisuje policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Tyto věci pak ukryli v bytě jednoho z nich ve stejném domě, kde ke krádeži došlo. Policisté na místě provedli šetření a televizor, telefon a doklady v bytě našli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru