Recidivista hlupák: Ustlal si v cizí posteli, skončil ve vazební věznici
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z přečinu krádeže a z přečinu krádeže vloupáním 26letého muže z Mostu. Muž se měl v listopadu ve čtyřech případech dopustit krádeží.

Ve Vtelně vnikl do zahradního domku, kam se měl vloupat a odnesl z něj nádobí, dalekohled, mikinu a vysavač. Okradený majitel ho následně zastihl ve vesnici, když s vysavačem v ruce kráčel na autobus.

O den později se vloupal do zaparkovaného vozidla v Mostě a odcizit měl kufr s nářadím. Ten prý vhodil.

O dva dny později v jedné mostecké zahradní kolonii vnikl zahradu a poté se násilím měl vloupat do domku, kde usnul na posteli a ráno ho tam přistihl poškozený.

I když ho policie obvinila, opět kradl. Tentokrát v obchodě, kde si do kapsy ukryl krém. Na místě byl zadržen.

"Celkem obviněný napáchal škodu za 20 tisíc korun. Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět na vazební stíhání. Soud několikrát trestaného recidivistu poslal do vazby," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru