Řidič pod vlivem usnul a vjel do protisměru. Další opilec narazil do kovové tyče
Ilustrační foto
Most

Most - Dopravní policisté vyjížděli ke dvěma dopravním nehodám, kdy řidiči byli pod vlivem alkoholu. Obě nehody se staly v sobotu. V pondělí dopoledne o tom informovala mostecká policie.

Kolem osmé hodiny řidič osobního vozidla značky Škoda jel od obce Chomutov na Most a poblíž obce Komořany pravděpodobně usnul. S vozidlem měl přejet přes travnatý dělící pás do protisměru, kde v jízdě pokračoval a poté zůstal stát. Policisté u motoristy provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla opakovaně pozitivní s výsledkem 1 promile alkoholu. Ke zranění muže nedošlo. Škoda se vyšplhala na částku 51 000 korun na vozidle a poškozením keřů na silnici I/13.

Ke druhé nehodě došlo v sobotu kolem 20.20 hodiny v Mostě na místní komunikaci v Souši. Tam řidič osobního vozidla značky Peugeot měl vyjet mimo pozemní komunikaci a přední částí vozidla narazil do kovové tyče u kanálové vpusti. Poté pokračoval v jízdě a byl zastaven hlídkou strážníků. Řidič se podrobil dechové zkoušce na alkohol s pozitivním výsledkem 2 promile alkoholu. Odběr krve řidič odmítl. Na vozidle vnikla škoda 5 000 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru