Je tu další sněžení a nová výstraha! Podívejte se, jak to aktuálně vypadá ve městech na Mostecku
Takto to aktuálně vypadá v našich městech. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko – Z Krušných hor se postupně na téměř celé Mostecko v pátek po poledni znovu rozšířilo sněžení. Tentokrát není doprovázené silným větrem. Přesto čekejte na silnicích komplikace. Mohou být kluzké a pokryté rozbředlým sněhem, někde souvislou uježděnou vrstvou sněhu.

Okolo poledního jsme v rozmezí přibližně jedné hodiny vyfotili centrum Mostu, Litvínova, Lomu a Meziboří, tedy čtyř největších měst na Mostecku. Sníh byl v tu dobu všude a další padal. Nejvyšší pokrývka je v Meziboří, v jeho vyšších polohách může dosahovat 30 až 40 centimetrů.

Silnice na Mostecku jsou v tuto chvíli podle dopravního servisu Policie ČR sjízdné se zvýšenou opatrností, na horách se mohou tvořit sněhové jazyky. Dohlednost je ovlivněna srážkami. Při řízení auta je nutná zvýšená opatrnost. Při cestování sledujte dopravní zpravodajství. Na horách dodržujte pokyny Horské služby. Meteorologové vydali pro oblast Litvínovska výstrahu před následky sněžení. Platí do sobotní půlnoci.

Litvínov

1101litvinov

Most

1101most

Lom

1101lom

Meziboří

1101mezibori

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru