Krajská zdravotní převzala v Mostě dětskou ambulantní pohotovostní péči
Zdroj: www.kzcr.eu
Most

Most - Krajská zdravotní převzala v Mostě od 1. ledna 2019 provozování služby dětské ambulantní pohotovostní péče. Společnost tak plní slib, který v rámci zajišťování komplexnosti zdravotní péče obyvatelům Mostecka dala.

Pracoviště si v úterý 8. ledna 2019 prohlédli Ing. Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s., a generální ředitel Ing. Petr Fiala, které doprovodili MUDr. Petr Najman, ředitel zdravotní péče Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Most, o. z., a primářka dětského a dorostového oddělení MUDr. Marie Váchová. Ordinace dětské pohotovosti v Mostě se zároveň přestěhovala do nových prostor, o patro níže, než se nacházela dosud. V mostecké nemocnici je to 1. nadzemní podlaží budovy A (poliklinika).

1501kzcr

Zdroj: www.kzcr.eu

Zdravotnické pracoviště má název „Lékařská pohotovostní služba pro děti a dorost“. Novinkou je zde možnost pro maminky uložit kočárek a zajistit jej před vstupem do čekárny pro pacienty. Lékařská pohotovostní služba pro děti a dorost zajišťuje ambulantní péči, vyšetření a ošetření v případech náhlé změny zdravotního stavu, zhoršení průběhu onemocnění či léčby, zejména při respiračních onemocněních, střevních obtížích, infekcích močových cest, kožních onemocnění.

1501kzcr2

Zdroj: www.kzcr.eu

Dále jsou také ošetřovány drobné úrazy, jejichž příčinou bývají nejčastěji pády, opařeniny, požití cizích těles, poštípání hmyzem. Jedná se o stavy vzniklé v době mimo pravidelný provoz ordinací praktických lékařů a ambulantních specialistů. Základní zaměření lékařské pohotovosti pro děti a dorost je směřováno na poskytování zdravotní péče při stavech, které bezprostředně neohrožují životy nebo zdraví dětí z celé spádové oblasti. Lékařská pohotovostní služba pro děti a dorost - kontakt: +420 478 032 537

1501kzcr3

Zdroj: www.kzcr.eu

Ordinační hodiny

 

  • Pondělí 17:00-20:00
  • Úterý 17:00-20:00
  • Středa 17:00-20:00
  • Čtvrtek 17:00-20:00
  • Pátek 17:00-20:00
  • Sobota 10:00-20:00
  • Neděle 10:00-20:00
  • Svátky 10:00-20:00

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru