AKTUÁLNĚ: U Centralu se střetla tramvaj s osobním autem, na místo musela sanita
Na třídě Budovatelů v Mostě se střetla tramvaj s osobním automobilem. Foto: Eva Wagnerová
Most

Most – K dopravní nehodě mezi osobním automobilem a tramvají vyjížděli v sobotu v osm hodin večer policisté v Mostě.

Ke srážce došlo v ulici Budovatelů na křižovatce u obchodního domu Central Most. Kromě policistů jsou na místě také strážníci městské policie a musela být zavolána sanita zdravotnické záchranné služby. Při havárii totiž došlo podle dopravního servisu Policie ČR ke zranění. Charakter zranění ani počet poraněných osob není v tuto chvíli znám.

Vyšetřování nehody může trvat do 22. hodiny. Dopravní situaci v regionu sledujeme on-line 24 hodin denně na tomto odkazu.

Stali jste se svědky dopravní nehody? Uvázli jste v koloně? Víte o rozbité silnici? Informujte ostatní čtenáře. Pošlete nám vaše snímky nebo videa a my je zveřejníme. Kontaktovat nás můžete do zpráv na našem facebookovém profilu, pošlete nám zprávu do Messengeru, na WhatsApp na číslo 604 315 995 či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Může vás zajímat

{article 117892}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru