Školy v Mostě budou mít nové učebny za 30 milionů! Nejvíce peněz půjde sem
7. ZŠ v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Nové učebny vzniknou v mostecké základní škole v ulici J. Arbesa (7. ZŠ). Vyrostou jako nástavba na objektu školy. Součástí stavebních prací bude také vybudování výtahu a únikového schodiště.

V nástavbě bude učebna informatiky, přírodovědná učebna a učebna cizích jazyků a jejich kabinety, instalovány budou nezbytné IT technologie a vybudována bude i serverovna. Předpokládaná cena zakázky činí více než 23 milionů Kč bez DPH, z toho zhruba 16,6 milionu Kč stavební část, zbytek potom vybavení. Informovalo o tom v pátek město Most po schůzi radních.

Další vyhlášenou veřejnou zakázkou bude zakázka na vybudování odborných učeben v základní škole v ulici V. Talicha (4. ZŠ). Vzniknou odborné učebny pro výuku cizích jazyků a přírodních věd a škola bude upravena tak, aby vyhovovala i lidem se sníženou schopností pohybu.

Rozšířeno bude i stávající arboretum. Rekonstruované učebny budou vybaveny nábytkem, stínící technikou a přístroji. Předpokládaná hodnota této zakázky je vyčíslena na více než sedm milionů Kč bez DPH, zhruba pět milionů z toho činí vybavení učeben.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru