AKTUALIZUJEME: Řidič, který se převrátil u Komořan a kvůli kterému vzlétal vrtulník, byl opilý
Nehoda osobního auta mezi Komořany a Zálužím. Foto: Oldřich Hájek
Most

Komořany - Dopravní policisté včera řešili nehodu, která se stala na silnici III. třídy ve směru od obce Záluží na Komořany. Jak zjistili, Litvínovan, který havaroval, byl nejspíš pod vlivem alkoholu.

V odpoledních hodinách jel řidič s osobním vozem značky Škoda a při řízení vyjel mimo komunikaci vpravo, kde přední částí auta narazil do stromu. "Vozidlo bylo odhozeno na bok a několikrát se převrátilo přes střechu. Poté zůstalo stát na pravém boku. Řidič utrpěl předběžně lehké zranění. Na místě přistál vrtulník, motorista byl nakonec odvezen sanitou rychlé záchranné služby," připomněla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Z důvodu přistání vrtulníku byl provoz na komunikaci na chvíli uzavřen. Řidič z Litvínova měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol a je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Hmotnou škodu hlídka odhadla na částku 100 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru