AKTUÁLNĚ OBRAZEM: U Havraně došlo k tragickému střetu náklaďáku s osobákem. Silnice je uzavřena
Foto: Sandra Veverková
Most

Havraň - Necelou hodinu před polednem vyjížděly všechny složky Integrovaného záchranného systému k dopravní nehodě na silnici první třídy číslo 27 u Havraně. Podle prvotních informací tu mělo dojít k čelnímu střetu osobního vozidla s nákladním.

Ke střetu došlo směrem z Havraně na Žatec. Na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce, silnice je v obou směrech uzavřena. Odstraňování následků nehody potrvá až do pozdně odpoledních hodin.

1402havran1

1402havran2

"Při nehodě jeden člověk zemřel a jeden byl zraněn. Z nádrže kamionu unikla nafta do příkopu. Bylo informováno Životní prostředí a Vodoprávní úřad," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

1402havran5

1402havran6

Jde o první smrtelnou nehodu na Mostecku po mnoha měsících. V loňském roce nezaznamenala policie na mosteckých silnicích žádný smrtelný úraz.

1402havran3

1402havran8

7x foto: Sandra Veverková

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru