Řidič škodovky se otáčel a došlo ke střetu s BMW. Dopravní policie hledá svědky nehody
Ilustrační foto: CC0
Most

Komořany - Dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek dne 14. února 2019 kolem 17.20 hodiny na silnici I/13 u Komořan v místě, kde je vozovka zúžena a trvale snížena rychlost na 50 km/hod.

"Tam jel řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Superb černé barvy ve směru od Chomutova do Mostu a poblíž firmy DTS Vrbenský zastavil u pravé krajnice, kde se měl s vozidlem otáčet zpět na Chomutov a to v době, kdy měl být objížděn vozidlem značky BMW barvy tmavě modré, které jelo ve směru od Chomutova na Most a došlo k bočnímu střetu mezi vozidly," popisuje nehodu mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Policie v souvislosti s touto nehodou hledá svědky události a také uvítá případný záznam z kamer z vozidel, která v době nehody jela kolem. "Informace k nehodě mohou svědci zavolat na linku 158 nebo přímo dopravní policii 974 438 265," dodala tisková mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru