ATKUÁLNĚ: Těžká nehoda kamionů ve směru na Německo si vyžádala lidský život. Neprojedete tam
Další smrtelná nehoda na silnicích Ústeckého kraje. Ve čtvrtek po srážce s kamionem zahynul mladý řidič osobního auta. Foto: e-deniky.cz
Most

Hora Svatého Šebestiána - Ke smrtelnému zranění došlo při úterní ranní nehodě na silnici číslo 7 u obce Hora Svatého Šebestiána na Chomutovsku. Doprava je odkláněna na "starou č. 7". Na trase odklonu se situace komplikuje - došlo zde k další dopravní nehodě.

Střetly se dva kamiony. Na místě zasahují všechny složky záchranného systému. O situaci na hlavním silničním tahu z Prahy přes Louny a Chomutov do Německa informuje dopravní servis Ředitelství silnic a dálnic. Silnice je dočasně uzavřena, předpokládá se její otevření před polednem. 

Za výjezdem z Chomutova je doporučeno sjíždět na I/13 směrem na K. Vary, případně na Teplice.

Jde o druhou smrtelnou nehodu v regionu za poslední týden. U Havraně na Mostecku se srazil ve čtvrtek osobní automobil s kamionem. V osobním voze jeden člověk zemřel, řidič nákladního vozu utrpěl vážná zranění.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru