Pět řidičů mělo pozitivní testy na návykové látky! Přistihli je policisté
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - Policisté mosteckého územního odboru přistihli o víkendu pět řidičů, kteří měli pozitivní testy na drogy a alkohol.

V ulici Táboritů policisté hlídkové služby zastavili řidiče škodovky a provedli u něj test na drogy, který byl pozitivní na amfetamin a canabis. Další řidič byl kontrolován v ulici Budovatelů při řízení vozu značky Škoda. Motorista měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol s výsledkem 1,8 g/kg alkoholu.

Jiný řidič vozu značky VW neunikl policejní kontrole v ulici Františka Halase. Provedená zkouška na drogu ukázala na přítomnost amfetaminu. V ulici Bělehradská zastavila hlídka řidičku VW. I ta měla pozitivní výsledek na drogy. Pátý řidič narazil na silniční kontrolu v obci Braňany a jeho test vykázal pozitivní amfetamin a metamfetamin.

"Motoristé s pozitivním výsledkem na drogy se podrobili lékařskému vyšetření a odběrům biologického materiálu a všem pěti řidičům bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru