Mostecké házenkářky chtějí o víkendu protáhnout vítěznou sérii
Ilustrační foto
Most

Most - Další těžký souboj na domácí půdě čeká mostecké házenkářky. V sobotu 23. února totiž do mostecké sportovní haly zavítá tým Veselí nad Moravou, který se bude snažit přerušit desetizápasovou vítěznou šňůru mosteckých Černých andělů.

„V posledních zápasech, ať už doma proti Michalovcům nebo před týdnem v Porubě, jsme podali velmi koncentrovaný výkon. A v tomto trendu bychom rádi pokračovali i proti Veselí, ačkoli máme v živé paměti, že to bylo právě ve Veselí, kde jsme v říjnu naposledy prohráli,“ narážel mostecký trenér Peter Dávid na skutečnost, že to byl právě nadcházející soupeř Černých andělů, který jim uštědřil zatím poslední porážku, navíc o jedinou branku. Od té doby ale Černí andělé jen vyhrávají a naposledy před domácím publikem porazili i lídra soutěže z Michalovců.

„Věřím, že nás diváci přijdou opět podpořit. V posledním domácím zápase proti Michalovcům vytvořili úžasnou atmosféru. Když diváci v hale svůj tým podporují, hodně nám to pomáhá. Takže věřím, že si lidé najdou cestu do mostecké sportovní haly i tentokrát,“ dodal Peter Dávid.

Zápas Mostu s Veselím bude mít zvláštní náboj pro jeho aktéry v obou týmech. Veselí nad Moravou přijede s trenérem Ľubošem Hudákem, který v minulosti vedl i tým Černých andělů. Naopak dres mosteckého družstva dnes obléká Jana Šustková, která ještě v loňské sezoně hrála právě za Veselí nad Moravou.

Zápas DHK Baník Most proti SHK Veselí nad Moravou začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 23. února od 18:00 hodin

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru