VIDEO: Most vyčlenil na obnovy komunikací 50 milionů! Víme, kde všude jsou plánované opravy
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - I v letošním roce se město Most zaměří na opravy komunikací ve městě. „Každoročně investujeme do velkoplošných oprav komunikací. Ani letos tomu nebude jinak. Vyčleněno na to máme v rozpočtu 50 milionů korun,“ informuje náměstek primátora Marek Hrvol.

„Zaměříme se například na sídliště sedmistovky, kde opravíme ulice Komořanská a F. Malíka. Čeká nás také velká oprava Višňové ulice, tam budou rekonstruovány i obě autobusové zastávky,“ dodává náměstek Hrvol. Oprav se dočkají také ulice v okrajových částech města Ke Kostelu ve Vtelně, Pod Vinicí v Čepirozích a Ke Špičáku v Rudolicích. (sed)

Plánované opravy silnic v roce 2019: F. Malíka, Ke Kostelu, Komořanská (část bl. 704-702), J. Ševčíka, M. Majerové, propojka komunikace a chodník Svážná ulice, chodník a vjezd do mateřinky v Hutnické, Javorová (před bl. 525), M. G. Dobnera, J. Ježka, Višňová, Pod Šibeníkem (komunikace i chodník), Růžová, oprava žulových kostek v Radniční, Pod Vinicí, Ke Špičáku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru