OBRAZEM: Vzduchem létalo kamení a oblaka prachu! Potrubí v ulici SNP nevydrželo tlakovou zkoušku
Foto: Jiří Maria Sieber
Most

Most - Kolem deváté hodiny ranní došlo v ulici Slovenského národního povstání u kruhového objezdu u Luny k výbuchu vodovodu, který nevydržel tlakovou zkoušku. Nové vodovodní potrubí uzavřeli pracovníci záslepkou a provedli tlakovou zkoušku vzduchem.

"Mělo to vydržet 6 atmosfér. Nevydrželo, při 3 atmosférách tlak vyrazil záslepku. Bylo velké štěstí, že náhodou nikdo nešel kolem, chodí tady hodně lidí, maminky s kočárky. Myslím si, že když na jedné straně ulice potrubí tlakovali, měl by u záslepky být nějaký pracovník a hlídat, aby tam nešel chodec," popisuje Jiří Maria Sieber, jeden ze svědků události.

1403potrubi1

Foto: Jiří Maria Sieber

1403potrubi3

Foto: Jiří Maria Sieber

1403potrubi4

Foto: Jiří Maria Sieber

"Při tlakování potrubí došlo k přetlaku. Nevznikla žádná škoda na majetku a nikdo nebyl zraněn," dodává policejní mluvčí Ludmila Světláková. Pracovníci rozmetanou zeminu a kamení následně zametli, podle policie nebylo potřeba přistupovat po události k bezpečnostním opatřením, na místě tak pokračují práce.

1403potrubi5

Foto: Kuba Zápotocký

1403potrubi6

Foto: Kuba Zápotocký

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru