Pečovatelku v Mostě čekal v bytě u seniorky šok. Za závěsem byli lupiči
Ilustrační foto
Most

Most - Soud v Mostě poslal v pondělí do vazby 26letou ženu a jejího 32letého kamaráda. Ty policie v Mostě obvinila ze zvlášť závažného zločinu loupeže. K události mělo dojít v Mostě v jednom panelovém domě nedaleko centra koncem února.

Do bytu, kde žije sama seniorka, přišla pečovatelka, aby s ní zašla k lékaři. V bytě však zjistila, že za závěsy je schovaný cizí muž a cizí žena. "Pečovatelka chtěla mobilem přivolat policii na místo, muž ji však měl uchopit za krk a přitlačil ji k bytovým dveřím. Telefon jí vytrhl z ruky. Napadené se podařilo ze sevření vymanit a dvojice poté z bytu utekla," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Kriminalisté, kteří se případem zabývali, díky místní a osobní znalosti totožnost povedené neznámé dvojice odhalili. Vyšetřovatel oba podezřelé minulý týden zadržel, obvinil z trestného činu a podal státnímu zástupci podnět na vzetí do vazby. Poškozená utrpěla zranění a hmotnou škodu ve výši 4 000 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru