Žena bez práce lhala, kolik vydělává. Získala úvěr a neplatí
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinu úvěrového podvodu čelí obvinění teprve 19letá žena z Mostu. Ta měla v jednom mosteckém supermarketu uzavřít s jednou společností úvěrovou smlouvu. Nebylo by to zvláštní, kdyby při tom nelhala.

Na základě smlouvy jí byla vydána úvěrová platební karta s úvěrovým rámcem ve výši 15 tisíc korun, který žena bezezbytku vyčerpala. Při uzavření úvěrové smlouvy měla Mostečanka uvést nepravdivý údaj o svém zaměstnání a výši příjmu, přitom byla v té době bez zaměstnání.

"Kromě toho ani neplní podmínky smlouvy, kdy nehradí pravidelné měsíční splátky. Společnosti tak způsobila škodu ve výši 13 300 korun," sdělila mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru