Drama v mosteckém hotelu! Padesátník dal mladé dívce drogy. Oba skončili v nemocnici
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Most

Most – Drama se před pár dny odehrálo v jednom hotelu na Mostecku. Muž z Prahy (53 let) tady měl poskytnout drogy mladistvé dívce a následně sám zkolaboval. Sanitka, kterou pracovníci hotelu okamžitě přivolali, nakonec do nemocnice odvezla i dotyčnou, zřejmě zfetovanou, slečnu.

Případ se stal minulý týden. Třiapadesátiletý muž měl slečně dát nejméně ve dvou případech přesně nezjištěné množství pervitinu a v jednom případě i marihuanu. Muž se s dívkou seznámil prostřednictvím internetu a po krátké známosti se spolu setkali v hotelu, kde přenocovali. Muži se ale z neznámých příčin udělalo nevolno a pracovníky hotelu byla proto přivolána rychlá záchranná služba. Ta odvezla do nemocnice i slečnu, neboť jevila známky užití drogy.

“Policie v pokoji a u muže posléze zajistila různé předměty a rostlinný materiál. Věci budou podrobeny odborné expertize. Navíc policisté zjistili, že muž byl loni propuštěn z výkonu trestu, kde si odpykával trest pro zvlášť závažný zločin na úseku drog,” sdělila k případu policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil 53letého Pražana ze zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Za toto jednání mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody. Muž je stíhaný na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru