FOTO: V největším mosteckém parku už vzniká 3D bludiště s rozhlednou
Základy lanového parku. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - V mosteckém parku Šibeník jsou již vidět obrysy budoucího 3D bludiště. Půjde o lanový park na kůlech, jeho dominantou bude rozhledna.

Vyhlídková věž má být kruhového půdorysu, s vyhlídkou na centrum, Ressl, Širák a Hněvín ve výšce 22 metrů nad zemí. Zhruba v polovině věže bude další vyhlídkový ochoz.

Takzvané 3D bludiště bude tvořeno z pochozích lávek zavěšených mezi kůly, na nichž budou přestupové domečky. Lávky budou mít podobu spletitých lanových překážek a budou umístěny ve dvou až třech patrech nad sebou. Vizualizaci si můžete prohlédnout v našem článku OBRAZEM: Velký lanový park a rozhledna na Šibeníku. Jak se vám líbí?

2303bludiste

Základy lanového parku. Foto: e-mostecko.cz

2303bludistevizualiztace

Vizualizace lanového parku. Zdroj: město Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru