Silniční most v Nemilkově už nestojí, řidiči slepé ulici nevěří
Rozestavěný nový most v Nemilkově na Mostecku. Foto: Oldřich Hájek
Most

Nemilkov – Silniční most na cestě z Mostu do Lišnice a dále k počeradské elektrárně a na Louny, je již zdemolovaný. Na místě nyní probíhají další stavební práce.

Firma zlikvidovala mostovku a zpevnila základy. Potok Srpina nyní v místě stavebních prací vede v potrubí. Silnice je zcela uzavřená, přes Nemilkov nevede jiná komunikace pro motoristy, kterou by mohli využít. Objížďka vede po silnici 27 přes Havraň. I přes dopravní značení, které oznamuje slepou ulici, přijíždějí k uzavírce desítky aut denně.

Povolení ke stavbě bylo vydáno vloni v srpnu a platí na dva roky. Povolení k uzavírce silnice, vydané mosteckým magistrátem, platí do konce letošního října. Do té doby by měla být komunikace s číslem 255 znovu průjezdná.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru