AKTUÁLNĚ: Vážná nehoda mezi Chomutovem a Mostem! Auto tady vylétlo ze silnice. Na místě přistával vrtulník
Ilustrační foto
Most

Chomutovsko - Vážná dopravní nehoda se stala před polednem na silnici I/13 z Chomutova na Most. Osobní vůz tady zatím z neznámých příčin skončil mimo silnici. Na místě přistával vrtulník. Hlavní tah mezi městy byl proto na chvíli úplně uzavřen.

Nehoda se stala v 11.15 hodin u obce Vrskmaň. “Řidička osobního auta tady z dosud neznámých příčin vyjela mimo silnici a skončila v porostu,” sdělila policejní mluvčí Alena Bartošová. Na místo byl přivolán vrtulník letecké záchranné služby. Kvůli jeho přistání policisté silnici z Chomutova do Mostu na nezbytně nutnou dobu uzavřeli.

Řidička z havarovaného vozu byla ale nakonec přepravena do nemocnice sanitkou. Její zranění by neměla být vážná. Silnice bude po dobu vyšetřování dopravní nehody průjezdná se zvýšenou opatrností.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru