Vetřelec se v noci vkradl do Krymu i s údajnými komplici. Našli ho tam schovaného
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Dnes v časných ranních hodinách si motohlídka strážníků Městské policie v Mostě všimla osoby pohybující se kolem objektu Krym s baterkou v ruce. Strážníci na místě šetřením zjistili, že se jedná o pracovníka společnosti zajišťující ostrahu objektů, který strážníkům sdělil že přijali signál na pult centrální ochrany o narušení do objektu.

Strážníci tuto skutečnost oznámili na operační středisko městské policie, to už na místo spěchaly dvě hlídky Policie České republiky a ostrahou přivolaný majitel objektu.

Po příjezdu Policie České republiky na místo strážníci provedli v součinnosti s policií kontrolu objektu, během které byla uvnitř nalezena ukrývající se osoba. Policisté od lapky zjistili, že v objektu se mají nacházet ještě jeho komplicové.

Na místo byl povolán psovod Policie České republiky, který se služebním psem provedl kontrolu celého objektu. V objektu již bohužel nikdo nebyl nalezen. Celou věc si převzala Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru