Násilník (39) vykopl v Mostě dveře do bytu a tam napadl ženu. Navíc jí sebral věci
Ilustrační foto
Most

Most - Obvinění ze tří trestných činů má na svém kontě 39letý muž z Mostu. Ten si přišel do bytu poškozeného vyřídit s ním spor, který měla údajně mít jeho přítelkyně s přítelkyní poškozeného.

Poškozený však nebyl doma." Muž nejprve klepal na dveře, následně je vykopl a vnikl do bytu bez souhlasu přítomné ženy. Tu měl nejprve vulgárně napadat, pak ji měl udeřit pěstí do obličeje a následně jí z ruky vytrhl mobil. Poté jí měl odcizit dvoje dámské kalhoty a dámskou kabelku. Při odchodu ženě vyhrožoval dalším násilím," popisuje události mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Napadená vyhledala lékařské ošeření, kdy utrpěla pohmožděniny a také hmotnou škodu ve výši 2 100 korun. Policie muže obvinila z loupeže, porušování domovní svobody a vydírání. Telefon muž nechal při odchodu v bytě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru