Litvínov chce rozšířit dětské hřiště u Koldomu a zlepšit tam prostředí
Dětské hřiště za Koldomem. Lanová pyramida, klouzačka a houpačka. Není moc velké. Foto: Oldřich Hájek
Most

Litvínov - Litvínov by rád získal dotaci na obnovu veřejného prostranství okolo Koldomu. Pomoci by mohl vyhlášený program ze Státního fondu rozvoje bydlení.

Potřeba rozšíření dětského hřiště a mobiliáře v bezprostředním okolí Koldomu vzešla z dotazníkového šetření. Součástí žádosti o dotaci bude i zřízení nových kamerových bodů, pomocí kterých bude nově revitalizované území monitorováno.

Předpokládané celkové náklady akce činí přibližně pět a půl milionu korun, z čehož požadovaná dotace činí necelou polovinu a výše vlastních zdrojů činí min. 2,9 milionu korun. Jelikož se předpokládá realizace projektu v r. 2020, budou finanční prostředky po obdržení rozhodnutí o poskytnutí dotace zařazeny do návrhu rozpočtu na rok 2020.

Radní doporučili zastupitelstvu města schválit Projekt regenerace veřejného prostranství na sídlišti Koldům a zároveň schválit podání žádosti o dotaci na projekt. Spolufinancování projektu z prostředků obce je ve výši min. 50 % z celkových uznatelných nákladů projektu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru