Policisté kontrolovali nákladní dopravu. Tolik přestupků byste asi nečekali!
Policejní akce zaměřená na nákladní dopravu. Foto: Policie ČR
Most

Mostecko - Hlídky policistů v minulém týdnu kontrolovaly nákladní dopravu na Mostecku, přijeli i jejich policejní kolegové ze Saska.

Akce byla zaměřena na kontrolu nákladní dopravy. Policisté při ní sledovali technický stav vozidel, dodržování právních předpisů o provozu nákladní silniční dopravy, kontrolovali vozidla převážející nebezpečné náklady a také je zajímalo dodržování doby řízení a odpočinku řidiči nákladní přepravy.

Na některých místech hlídky prováděly vážení hmotnosti vozidel. Muži v uniformách byli hlavně na silnicích I. třídy a ve čtvrtek dopravní kontrolu posílili i kolegové ze Saska.

Během středy a čtvrtka policisté zkontrolovali 35 vozidel a odhalili 18 přestupků v dopravě. Tři z nich policie postoupí do správního řízení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru