Neobvykle zaměřený zloděj: Muž jezdil do drogerie krást zubní kartáčky, sebral jich za čtyři tisíce
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Kvalitní zubní kartáčky si zřejmě oblíbil 31letý muž z Chomutovska. Jezdil do Mostu a v drogérii je měl během dvou dnů ukrást.

V jednom případě si ukryl pod oděv a do tašky 12 kusů balení po třech kartáčcích v hodnotě 3 100 korun. O den později přišel do téže prodejny a pod oděvem skončilo devět balení stejných kartáčků v hodnotě 2 330 korun.

Odcizené zubní kartáčky údajně prodal na ulici náhodným lidem. "Kradl už v minulosti a byl za to odsouzen a potrestán. Policisté odhalili jeho totožnost a nyní mu sdělili ve zkráceném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který ho může soud potrestat až tříletým trestem odnětí svobody," uvedla k případu mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru