VIDEO: V Mostě se otevře nová myčka pro psy
Psí myčka.
Most

Most – Opravdu se nejedná o žert, ale jako jedna z prvních psích myček se otevře 1. června právě v Mostě na Liščím vrchu. Jedná se o první koupací samoobslužný automat Dogwash pro psy v Čechách.

Všichni majitelé psů vědí, jak komplikované to s hygienou chlupatých mazlíků bývá. A jak vypadá koupelna po očistě neposedného čtvernohého mazlíčka, který se na louce v 'čemsi' vyválel a pokus o jeho vydrhnutí bere jako zábavnou hru? To už vůbec nepotřebuje komentář. Pokud jste úspěšní, páchnoucího rošťáka přemůžete a vykoupete, můžete se většinou rovnou pustit do malé rekonstrukce interiéru koupelny. Zkrátka, není to žádná legrace. Jenže pejskařům se teď zablesklo na lepší časy.

https://www.youtube.com/watch?v=CoCbf3zJmUk

Pejska si umyjte jako profík

Horká novinka nabízí revoluční způsob mytí psů, který využívá samoobslužného mycího systému vyvinutého australskými specialisty. Pro mnoho majitelů je jejich pes jako dítě, a to je klíčovou hodnotou koupacích systémů. Výhoda koupacích automatů pro psy, které obsluhuje sám zákazník, spočívá v tom, že psa nemusí majitel nechávat v psím salónu v cizí péči, což může být nejen nákladné, ale také velmi nepříjemné pro psa. Pes totiž může v přítomnosti cizích lidí znervóznět a je tak vystavený nepříjemnému stresu. To jsou leckdy i 'páníčkové', kteří naopak těžko snášejí, když svého psa musí nechat v péči někoho neznámého.

Víte, že...

  • Češi patří mezi největší milovníky psů? Celkem u nás žije přibližně 1.800.000 psů.
  • Celosvětově vlastní každá čtvrtá rodina psa?
  • Majitelé psů utratí za péči o své miláčky ročně přes 2,64 miliardy dolarů?
  • 50% páníčků koupe svého psa nejméně jednou měsíčně?
  • Majitelé psích miláčků v Čechách každoročně utratí přibližně dvě miliardy korun jen za krmivo?

3105dogwash2

Dogwash najdete na adrese:

Josefa Ševčíka 937 Most (zádní vchod panelového domu)

Nebo na facebooku:

https://www.facebook.com/dogwashmost/

Otevírací doba:

Po: 8:00 – 20:00
Út: 8:00 – 20:00
St: 8:00 – 20:00
Čt: 8:00 – 20:00
Pá: 8:00 – 20:00
So: 8:00 – 20:00
Ne: 8:00 – 20:00

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru