Silná bouřka napáchala škody po celém kraji. Padaly stromy, hasiči také odčerpávali vodu
Foto: JSDH Staré Město
Most

Ústecký kraj - V noci z 10. na 11. června vyjely hasičské jednotky k 44 nahlášeným událostem, kdy spadly stromy nebo větve a 15 událostem, kdy byla nahlášena potřeba čerpání vody.

Nejvíce zásahů měli hasiči v okresu Děčín, odkud bylo hlášeno 32 spadlých stromů a 3 čerpání vody, která natekla do sklepa a pod viadukt v Děčíně Podmoklech a Za nádražím. Za nádražím uvízlo v laguně osobní auto, které hasiči vytáhli.

1106bourka1

Stromy byly popadané převážně na silnice a cesty, v několika případech na telefonní či elektrické vedení a železniční trať. V Nebočadech a v Boleticích nad Labem spadl strom na zaparkované osobní auto. V Okresu Ústí nad Labem vyjely hasičské jednotky k 6 spadlým stromům a větvím.

1106bourka2

V Lhotě nad Pannou spadla lípa na dům, v dalších případech spadly stromy na silnici. Ve dvou případech čerpali hasiči v Ústí nad Labem vodu. Ze sklepa v Neštěmicích a z podchodu na Střekově.

1106bourka4

"V okresu Teplice spadl jeden strom přes silnici u Vrahožil, voda z kotelny v Křižanově sama odtekla. V okresu Chomutov vyjely jednotky k dvěma spadlým stromům přes silnici. V okresu Litoměřice - dva zásahy na spadlé stromy přes silnici. V okresu Louny jeden spadlý strom přes vozovku. V okresu Most spadly dva stromy přes silnici. Na 10 místech vyjely jednotky čerpat vodu - pod viaduktem v Třebušicích, kanál v Podkrušnohorské ulici v Litvínově, ze sklepa v Lomu, před muzeem v Litvínově a sklepy na ulici Budovatelů, S. K. Neumana a Mikoláše Alše v Mostě," dodává mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

1106bourka5

5x foto: JSDH Staré Město

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru