Velorexy se sjedou na Matyldu a chystají spanilou jízdu Mostem
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Příznivci a obdivovatelé tříkolových krasavců zbystřete, Velorex klub Louny pořádá od pátku 14. června do neděle 16. června v rekreačním areálu Matylda sraz hadraplánů. Přijďte a pořiďte si fotografii inspirovanou známým českým filmem Vrchní, prchni!, ve kterém Josef Abrhám jezdil Velorexem.

Dle informace od pořadatele budou Velorexy i závodit na autodromu. Celý sraz vyvrcholí v neděli spanilou jízdou Mostem, kdy vyrazí v 10 hodin z Matyldy a vydají se ulicemi Pod Širokým vrchem, Slovenského národního povstání, Josefa Skupy, Moskevská a Radniční až do cíle, kterým je 1. náměstí, tam by měli přijet přibližně v 10.30 hodin. Nad akcí převzal záštitu primátor Jan Paparega. (van / Mostecké listy)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru