Napadení v mosteckém parku! Pro vážně zraněného muže musel letět vrtulník
Ilustrační foto
Most

Most - V ulici Vrchlického na Hrabáku v Mostě došlo v pondělí kolem 17. hodiny k verbální potyčce mezi dvěma muži, která vyústila ve fyzické napadení. Napadený utrpěl následkem incidentu vážná zranění a byl transportován do nemocnice záchranářským vrtulníkem.

"Podezřelý byl zadržen pro podezření ze spáchání těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, další okolnosti případu jsou předmětem prověřování," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podle informací naší redakce měl být vážně zraněný muž údajně pobodán, tuto informaci nám ale zatím policie nepotvrdila. Zprávu budeme během dne aktualizovat.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru