Zdrogovaná feťačka (20) zaútočila v obchodní zóně na policistku. Pobodala ji injekční stříkačkou!
Ilustrační foto
Most

Chomutovsko - Vážný incident se stal v obchodní zóně na Chomutovsku. Dvacetiletá narkomanka z Chomutova tady nejprve vyhrožovala injekční stříkačkou prodavačkám, pak bodla několikrát do rukou jehlou policistku. Hrozí jí až šestileté vězení.

Událost se stala v polovině června v obchodní zóně na Chomutovsku. Kde konkrétně, policie nezveřejnila. Dvacetiletá narkomanka zde nejprve zřejmě chtěla krást v obchodech. “V první prodejně měla poškodit visačku na zboží. V další se jí zřejmě nelíbila zvýšená pozornost prodavaček vůči její osobě, tak jim údajně velmi vulgárně nadávala. Přitom měla z bundy vytáhnout injekční stříkačku, kterou proti prodavačkám měla namířit,” sdělila k případu policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Incident následně vygradoval před obchodem, kde mladá žena napadla dopravní policistku, která shodou okolností na místě řešila dopravní přestupek. “Když policistka na upozornění prodavaček o možné krádeži v obchodě ženu vyzvala k ukázání rukou, měla dotyčná začít couvat. Policistka tedy uchopila podezřelou za rameno a ruku. Na toto jednání měla žena reagovat tak, že policistku opakovaně měla bodnout injekční stříkačkou do předloktí,” popsala konflikt policejní mluvčí.

Po útoku byla 20letá narkomanka zadržena a umístěna v policejní cele. Podle orientačního testu byla pod vlivem drog.

Policisté ženu obvinili z trestných činů násilí proti úřední osobě a výtržnictví. Skončila ve vazební věznici. Protože k útoku na policistku měla použít injekční stříkačku, hrozí jí v případě prokázání viny až šestiletý trest odnětí svobody.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru