Mostečan už nebude otravovat lidi svými krádežemi! Po deseti kouscích je ve vazbě
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté objasnili několik případů krádeží vloupáním do aut a objektů v Mostě. Deset případů krádeží má mít na svědomí 24letý muž z Mostu.

Ten se měl v dubnu a v květnu vloupat do šesti motorových vozidel a čtyř provozoven. Mostečan chodil krást hlavně v noci a vybral si starší zástavbu města Mostu.

"Z aut, do kterých vnikal za použití násilí, odcizil autobaterie, nářadí, brusle a další věci. Vloupal se do drogérie, rybárny, restaurace a rekonstruované provozovny. Ukrást měl peníze, cigarety, nápoje, mobilní telefon a elektrické nářadí," vypočítává mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Poškozeným občanům zanechal škody ve výši 109 tisíc korun. Kradl i přesto, že byl za krádež odsouzen a z vězení se vrátil loni. "Policie muže obvinila z přečinu krádeže a poškození cizí věci, za které mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Okresní soud poslal obviněného na podnět policie do vazební věznice," dodala mluvčí.

Část odcizených věcí kriminalisté vypátrali a zajistili.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru