Pět mužů z Mostecka kradlo ve velkém z obchodu cigarety. Způsobili škodu za 80 tisíc
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Most

Chomutovsko/Mostecko – Ve velkém kradlo pět mužů (34 až 45 let) z Mostecka cigarety z jednoho obchodu na Chomutovsku. Celkem způsobili škodu za více než 80 tisíc korun. Trestnou činnost páchali muži už před několika měsíci, teď policejní vyšetřovatel zahájil jejich trestní stíhání.

Pětice kradla cigarety v několika prosincových dnech loňského roku. Role mužů při páchání trestné činnosti měla být různá. “Někteří z nich měli zboží přímo zcizovat a z prodejny odvážet nákupním vozíkem či odnášet v taškách, další je měli přendávat z vozíku do auta. Jiní měli pomáhat tím, že své společníky přivezli k místu činu a nebo je z místa spáchání po skutku odváželi,” sdělila k případu policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Jeden z obviněných se krádeží měl dopouštět přesto, že byl za takový čin v posledních třech letech potrestán. S ohledem na výši způsobené škody hrozí některým z obviněných mužů v případě uznání viny až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru