Chystá se jedinečný šifrovací závod! Běžci podpoří nemocné cystickou fibrózou
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Chcete si protáhnout tělo i mozkové závity a ještě udělat něco pro dobrou věc? Pak je tu právě pro vás Mystery Run.

V poslední srpnový den se na Dlouhé Louce u Oseka bude konat první šifrovací závod Mystery Run. Zúčastnit se ho mohou jednotliví závodníci, skupinky nebo rodiny s dětmi. Vedle sportovního zážitku navíc svojí účastí v závodě přispějí na dobrou věc, boj proti cystické fibróze.

Závodit se bude ve třech kategoriích. Svou vytrvalost, ale i smysl pro orientaci a inteligenci při řešení šifry mohou běžci prokázat na desetikilometrovém závodním okruhu kategorie RUN. Pro týmy, kterým postačí pět až sedm kilometrů volné chůze s luštěním, je určena kategorie WALK. A do kategorie FAMILY, dlouhé dva kilometry, se mohou zapojit rodiny s dětmi, které se chtějí nejen protáhnout, ale také řešit úkoly a potýkat se s překážkami.

Start akce je v sobotu 31. srpna v 11 hodin na Dlouhé Louce, 200 metrů od parkoviště u penzionu Rozcestí. Od toho času bude k dispozici trasa Family pro rodiny s dětmi. V brzkých odpoledních hodinách bude odstartován závod RUN a WALK.

Startovné do závodu činí 350 Kč a každý startující obdrží tričko. Příspěvek poputuje na nadační fond Astéri, který z něj financuje celou řadu potřebných projektů. Trička budou k prodeji i v Turistickém informačním centru v Mostě, prodej v Mostě zatím nebyl zahájen. O spuštění prodeje vás budeme inforrmovat.

Více informací o závodě si můžete přečíst na stránkách: https://spoluproticfku.cz/mystery-run-2019/

(sed)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru