OBRAZEM: Rychlík z Mostu vykolejil po střetu s autem u Žiželic! Série vážných nehod na přejezdech pokračuje!
Osobní automobil je na odpis. Foto: Petr Marek
Most

Most, Žatec – Série nehod na českých železničních přejezd pokračuje i v úterý dopoledne. Tentokrát naštěstí nemá fatální následky!

V úterý krátce před osmou hodinou ranní se u obce Hořetice u Žiželic na Žatecku střetl rychlík jedoucí z Mostu do Plzně s osobním automobilem. „Nehoda se udála na železničním přejezdu zabezpečeném světelnou výstražnou signalizací bez závor. V důsledku střetnutí vlak vykolejil. Dle dosavadních informací byla při nehodě lehce zraněna řidička osobního automobilu,“ uvedla Drážní inspekce z místa havárie, kde se zabývá příčinami a okolnostmi střetu.

Škoda byla prozatím odhadnuta na více než dvacet milionů korun. Patnáct milionů korun je z toho škoda na trati, pět milionů na vlaku a dvě stě tisíc korun na poničeném automobilu. Provoz na trati je zastaven. Video z úterní havárie najdete v našich pravidelných týdenních zprávách v sobotu ráno v 8 hodin.

V sobotu 13. července se na Rakovnicku střetl osobní vlak jedoucí s dodávkou. Nehoda se udála na železničním přejezdu zebezpečeném světelnou výstražnou signalizací. V důsledku střetnutí osobní vlak vykolejil. Jeden člověk zemřel, několik lidí bylo vážně zraněno.

O den později se na Královehradecku střetl spěšný vlak s osobním automobilem. Nehoda se udála na železničním přejezdu zabezpečeném světelnou signalizací bez závor. Při mimořádné události byly usmrceny 4 osoby z osobního automobilu.

1607nehodazizelice

1607nehodazizelice2

1607nehodazizelice3

1607nehodazizelice4

Havárie na železničním přejezdu v Hořeticích u Žiželic. Foto: Petr Marek

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte aktuální informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru