Pozná někdo tahač s návěsem? Policie hledá svědky nehody, uvítá i záznamy z kamer
Foto: Policie ČR
Most

Most - Mostecká dopravní policie vyšetřuje dopravní nehodu, která se stala v pondělí dne 1. července kolem 14.26 hodiny na silnici I/13 za Mostem.

Tam od benzinové čerpací stanice Benzina vyjíždělo vozidlo tovární značky Škoda Fabia směrem na Teplice a poté, co jelo v připojovacím jízdním pruhu došlo ke kolizi s nezjištěným nákladním vozidlem, které jelo stejným směrem. Jednalo se o tahač bílé barvy s návěsem, který měl plachtu šedé barvy.

"Policie hledá svědky této dopravní nehody i řidiče, kteří by mohli mít na své kameře záznam této nehody. Ti se mohou policistům ozvat na linku 158. Svědci mohou zavolat i na telefonní číslo 974 438 265 nebo na mobil 602 659 612. Přijmeme i informaci o nákladním vozidle, pokud ho někdo pozná z fotografie," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

1607nehodabenzina

Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru