Pozná někdo muže na kolech? Mohou pomoci objasnit případ loupežného přepadení klenotnictví
Pozná někdo muže na kolech? Foto: Policie ČR
Most

Ústecký kraj, Chomutov - Krajští kriminalisté ve spolupráci s chomutovskými policisty nadále usilovně pracují na objasnění loupežného přepadení klenotnictví v centru Chomutova, ke kterému došlo dne 28. června krátce po půl třetí odpoledne. Veškeré pátrací výzvy jsou stále aktuální.

V souvislosti s případem se kriminalisté opět obracejí na veřejnost a zároveň hledají dva svědky, cyklisty, kteří se kolem a po 14. hodině pohybovali v ulici Pražská. "Informace k mužům, případně jakékoliv další informace, přijmeme na lince 158. Děkujeme," obrací se na veřejnost krajská policení mluvčí Alena Bartošová. O přepadení klenotnictví jsme aktuálně psali ZDE: VIDEO: Loupežné přepadení klenotnictví v Chomutově! Zločince takto zachytila kamera

foto

1807cyklisti1

1807cyklisti2

1807cyklisti3

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru