Znečištěná silnice, houkající alarm. Podívejte se, co vše řeší mostečtí strážníci
Znečištěná komunikace a zapomenuté klíče v zámku. Foto: MP Most
Most

Most – Nezasahují jen u zlodějů v supermarketech, u porušování nočního klidu nebo dělání nepořádku v ulicích. Mostečtí strážníci mají v minulých dnech za sebou pestrou paletu nejrůznějších případů.

V nočních hodinách oznámil na linku 156 muž, že v ulici Karla Marxe již delší dobu houká alarm z nějakého zaparkovaného vozidla. Strážníkům se podařilo zjistit uvedené vozidlo. O této události vyrozuměli jeho majitelku, která se dostavila na místo a vozidlo si zabezpečila.

Zneužití platební karty

Při kontrolní činnosti v ulici Vítězslava Nezvala byla hlídka městské policie oslovena mužem, který jim předal nalezenou platební kartu, kterou odhodily na zem tři neznámé osoby. Oznamovatel strážníkům tyto osoby popsal včetně směru jejich pohybu. Hlídka městské policie tyto osoby zadržela a předala je na služebně Policie ČR k dalšímu šetření.

Zapomenuté klíče v zámku vozidla

Na linku 156 oznámil muž, že na tř. Budovatelů je zaparkované vozidlo značky Peugeot modré barvy a v zámku ve dveřích u řidiče jsou zasunuté klíče. Hlídka městské policie na místě vyrozuměla majitele vozidla, který si provedl jeho kontrolu a poté si ho napodruhé řádně zabezpečil.


Znečištěná pozemní komunikace

Strážníci městské policie byli informováni na telefonní lince 156, že v městské části Souš u kruhového objezdu se nachází olejová skvrna na pozemní komunikaci. Hlídka městské policie na místo přivolala Hasičský záchranný sbor, který provedl odstranění této olejové skvrny. O této události byl také informován správce komunikace dispečer technických služeb.

Celostátně hledané osoby

Ve večerních hodinách při kontrolní činnosti na tř. Budovatelů a v ulici Rudolická hlídka městské policie zjistila dvě osoby, které jsou v databázi hledaných osob Policií ČR, kam byly následně převezeny a předány.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru