Agresivní pacient nespolupracoval, zdravotníci volali na pomoc mostecké strážníky
Agresivní pacient. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Strážníci Městské policie Most vyjeli na žádost osádky zdravotnické záchranné služby do mostecké ulice Pionýrů. Zdravotníci tam vyjížděli k agresivnímu pacientovi.

Hlídku na místě kontaktoval řidič sanitního vozu a uvedl že v v domě se nachází agresivní muž pod vlivem alkoholu, který vážně narušuje veřejný pořádek. Po ošetření agresivního pacienta pod dozorem strážců zákona rozhodl lékař o převozu pána do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích.

Po vyzvání muže, aby nastoupil do sanitního vozu, se začal vzpouzet a musela přijít zákoná výzva. Na tu nereagoval, a tak muselo být použito donucovacích prostředků hmatů a chvatů. Jelikož i nadále kladl aktivní odpor, byla mu přiložena služební pouta a posléze byl hlídkou doveden do sanitního vozu a převezen do nemocnice k vyšetření.

Po vyšetření byl agresivní pacient převezen sanitním vozem na záchytku do Teplic za asistence strážníka Městské policie Most.

Při použití donucovacích prostředků nedošlo k žádnému zranění. O celé věci byl telefonicky informován ředitel Městské policie Most, který s asistencí vyjádřil souhlas.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru