Mostečan znovu kradl. Tentokrát obral lidi na panelákovém sídlišti
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z trestného činu krádeže 28letého muže z Mostu. Ten se měl v nočních hodinách na sídlišti Liščí vrch vloupat za použití násilí a blíže nezjištěného předmětu do sklepa panelového domu.

Dovnitř vnikl sklepním oknem. Uvnitř si poté z uložených věcí vybral gola sadu a sadu montážích klíčů a také nové kamerové sety včetně příslušenství, které měl odcizit. Hodil se mu i svazek s několika klíči od cylindrických vložek.

Celkem krádeží způsobil poškozeným majitelům škodu ve výši 28 tisíc korun. Za krádež byl již odsouzen a za tuto mu nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Obviněný Mostečan je stíhán na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru