Jumpark na mostecké Matyldě dostal stavební povolení. Kdy si tu skočíte do vody?
Vizualizace: archiv e-deniky.cz / NE2D PROJEKT
Most

Most - Po dvouletých přípravách dostali provozovatelé skokanského areálu Jumpark stavební povolení na vybudování nového zázemí na břehu jezera Matylda v Mostě. V minulosti fungovali na starém koupališti v Havrani, z rampy se tam skákalo do molitanu.

Provozovatelé skokanského areálu Jumpark určeného pro akrobatické sporty, který dříve býval na koupališti v Havrani, ukázali vizualizaci nového projektu Jumpark na Matyldě před dvěma lety. Ve středu dopoledne oznámili, že nová éra Jumparku na jezeře pod Hněvínem může začít. Dostali stavební povolení.

"Kdo chce přiložit ruku k dílu, je vítán. Předpokládaný termín otevření skoku do vody je květen 2020," uvedli na své facebookové stránce Jumpark.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru