Večerní nehoda na silnici na Prahu způsobila kolony, jeden člověk utrpěl zranění
Nehoda dvou osobních aut. Foto: HZS Středočeského kraje
Most

Slaný - Ke střetu dvou osobních automobilů na silnici I/7, která vede dopravu mezi Ústeckým krajem a Prahou, došlo ve čtvrtek večer po osmnácté hodině na sjezdu do Smečna a Kvíce.

Na místě zasahovali středočeští hasiči z profesionální stanice ve Slaném. Jednalo se o dopravní nehodu dvou osobních automobilů. Na místě byla jedna zraněná osoba, které hasiči poskytli předlékařskou péči a po příjezdu zdravotnické záchranné služby předali osobu do její péče. Osoba byla převezena do nemocnice.

K úniku provozních kapalin nedošlo. Po naložení vozidel odtahovou službou hasiči spolu se správou a údržbou silnic uklidili vozovku od částí automobilů. Kvůli nehodě na rušné silnici vznikaly kolony vozidel.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru