Městská policie Most má speciální SMS linku pro neslyšící nebo pro komunikaci osob v ohrožení
Ilustrační foto: MP Most
Most

Most - Městská policie Most má zřízenou speciální telefonní linku určenou zejména pro občany, kteří jsou nedoslýchaví, neslyšící nebo se zbytky sluchu.

„Občané se mohou spojit se stálou službou operačního střediska Městské policie Most prostřednictvím textové zprávy SMS. Operační pracovníci jim obratem zajistí potřebnou pomoc nebo vyšlou na místo hlídku strážníků. Textovou zprávu mohou poslat občané i ve výjimečných krizových situacích, kdy nemohou mluvit, aby neohrozili své zdraví nebo život, například v případě domácího násilí nebo podobného ohrožení,“ uvedl ředitel městské policie Jaroslav Hrvol.

Speciální telefonní linka Městské policie Most pro neslyšící nebo komunikaci v ohrožení prostřednictvím textové zprávy SMS má číslo 734 417 235 a lidé by ve zprávě měli vždy uvést své jméno a příjmení, adresu místa události, popis události a případně uvést její závažnost.

Tísňová linka je určena pouze pro příjem textových zpráv. Zaslání SMS zprávy na uvedené telefonní číslo není z technických důvodů zdarma. Cena za zprávu je účtována dle tarifu operátora.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru