Policisté dopadli čtveřici, která má mít na svědomí krádež ozdobných krytů
Ozdobné kryty kol a kolo bez nich. Foto: archiv
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže ve spolupachatelství 29letého muže a dva muže ve věku 33 let, všechny z Mostu. Ti měli spolu ještě se čtvrtým mužem, který je šetřen pro přestupek proti majetku, odcizit na sídlišti Zahradní v Mostě v odpoledních hodinách ze zaparkovaného vozidla tovární značky VW okrasné kryty kol.

Trojice kradla i přesto, že byla za krádež již potrestána. I když z místa muži utekli, policisté z obvodního oddělení Most Zahradní nenechavce odhalili díky osobní a místní znalosti. Odcizené kryty nebyly zajištěny, ty měl jeden z obviněných prodat neznámému zájemci.

Trojlístku za tuto krádež hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Policisté nespecifikovali, zda šlo o celé poklice či jen ozdobné středy kol. Na jejich hromadné krádeže na mosteckých sídlištích upozorňovali lidé letos na jaře. Psali jsme v tomto článku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru